Кількість
|
Вартість
|
||
|
Біодобавка Omega 3 EPA випускається в капсулах по 1600 мг діючої речовини. Засіб ОМЕГА-3 (Натуральний риб'ячий жир) надає наступну дію на людський організм:
- Регулюється обмін жиру і кількість холестерину;
- Створює ідеальний баланс стану багатьох життєво важливих систем організму (зміцнює імунітет, стабілізує роботу серця і судин);
- Знижується агрегаціятромбоцитів;
- Міститься в структурних речовинах мозкової тканини і очної сітківки, забезпечуючи нормальну роботу своїх функцій;
- Omega 3 EPA сприяє підвищенню працездатності і підняття життєвого тонусу.
Що таке ОМЕГА-3?
Активна добавка вважається однією з найбільш популярних і вживаних в ряді провідних світових країн. Для виробництва Omega 3 EPA використовується натуральний риб'ячий жир, що добувається риб, виловлених в північних морях (лосось і скумбрія). До складу добавки включені насичені жирні кислоти. Для забезпечення нормальної потреби насичених жирних кислот, дорослій людині потрібно 8-10 грам в добовій дозі.
Мозгова активність
Науковими дослідженнями доведено ефективність використання Омега 3 для активізації життєдіяльності людського мозку, забезпечуючи приплив життєвої енергії і прискорюючи передачу імпульсів, що позитивно позначається на розумовому процесі. В результаті регулярного прийому добавки Omega 3 EPA, людині легше думається, стимулюється процес запам'ятовування і швидкості прийняття необхідних рішень. Речовина передається ембріону від матері під час вагітності, що забезпечує плоду нормальний розвиток. Тому добавка показана при виношуванні плоду, якщо у майбутньої матері спостерігається недолік жирних кислот в організмі.
Чому важливо вживати Омега 3?
Добавка активно бере участь в обміні жиру в організмі, знижуючи кількість холестерину, і зміцнює імунітет. Використання жирних кислот дозволяє провести профілактику виникнення атеросклерозу і хвороб шлунково-кишкового тракту. Препарат Omega 3 EPA робить більш міцними стінки судин, підвищує їх пропускну здатність і еластичність. Також підвищується стійкість до негативного впливу патогенних мікроорганізмів і вірусів.